BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK:
071-361 33 42

Onderhoud

Onderhoud voor alle merken

Om grote reparatiekosten aan uw auto te voorkomen is het van belang dat u uw auto tijdig de onderhoudsbeurten laat geven. Ons bedrijf beschikt over gediplomeerde monteurs die continu bijgeschoold worden en van alle ontwikkelingen in de markt op de hoogte zijn. Het is mogelijk dat er bij een onderhoudsbeurt gebreken worden geconstateerd die voor u extra kosten met zich meebrengen. Alvorens de reparatie hiervan uit te voeren wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Wij zijn in het bezit van de modernste apparatuur om eventuele motorstoringen uit te lezen en te repareren. Alle Apk-keuringen worden door ons uitgevoerd, inclusief roetmeting voor dieselmotoren en viergastest voor benzine- of lpg-motor. Tijdens het onderhoud aan uw auto kunt u uiteraard gebruik maken van vervangend vervoer.

Vervangend vervoer

Tijdens het onderhoud aan uw auto kunt u uiteraard gebruik maken van vervangend vervoer.

Bij ons gaan we met uw auto om alsof het onze eigen is. We doen geen onnodige reparaties en kijken naar de beste optie. Soms kan het voldoende zijn om een uitlaat te lassen, in plaats van een nieuwe te monteren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.