BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK:
071-361 33 42

Servicebook

DOWNLOAD DE APP

De ServiceBook-app is geheel gratis te downloaden en bevat geen reclame of advertenties.

ZO WERKT DE SERVICEBOOK APP VAN AUTOBEDRIJF HOOGEVEEN

  • ServiceBook account wordt enkel verstrekt door autobedrijven.
  • Wanneer u in het bezit bent van een ServiceBook account dan kunt u via uw mobiele toestel de ServiceBook-app downloaden.
  • Ga dan op uw smartphone naar de App/Play Store, zoek op ‘ServiceBook’ en installeer de app.
  • U logt in met uw mailadres en wachtwoord. E-mail of wachtwoord kwijt? Via Mijn Auto vraagt u deze op.

VEEL GESTELDE VRAGEN

HOE KOM IK AAN EEN SERVICEBOOK ACCOUNT/INLOGGEGEVENS?

Maak eenvoudig een ServiceBook account aan via de  ServiceBook website  of via de ServiceBook-app. Ga direct aan de slag! Download de app in de Google Play Store of App Store. In de app doorloopt u een paar eenvoudige stappen. Na het aanmaken van een account krijgt u op het door u opgegeven e-mailadres een bevestigingslink toegestuurd. Via deze link maakt u een nieuw wachtwoord aan en krijgt u toegang tot uw ServiceBook account op uw smartphone. Let op, u kunt zich maar 1 keer aanmelden.

HOE MOET IK MIJN SERVICEBOOK OVERDRAGEN ALS IK MIJN AUTO HEB VERKOCHT?

Neem hiervoor contact op met uw autobedrijf. Zij zorgen ervoor dat uw ServiceBook wordt overgedragen naar de volgende eigenaar.

WAT IS NOU ZO HANDIG AAN EEN DIGITAAL ONDERHOUDSBOEKJE?

In het papieren onderhoudsboekje kun je niet alle informatie kwijt. In ServiceBook wordt de volledige onderhoudsinformatie bijgehouden. Een volledig ingevuld onderhoudsboekje is ideaal bij het verkopen van een occasion. Daarnaast is een digitaal onderhoudsboekje accurater en raakt het niet zoek tussen de administratie.

WAT IS UNIEK AAN DE SERVICEBOOK APP?

Het unieke aan de ServiceBook-app is dat u een volledig overzicht heeft van gedetailleerde auto informatie zoals distributieriem, intervallen, motorcode en type olie. In ServiceBook staan alle kenmerken en onderhoudshandelingen per merk, model, type, uitvoering en brandstoftype vastgelegd. Naast de onderhoudshistorie wordt ook het serviceplan van de auto getoond in de app.

WAT KAN IK MET DE CHATFUNCTIE IN SERVICEBOOK DOEN?

Met de chatfunctie kunt u vrijblijvend contact opnemen met uw garage. Ook de garage kan via die chatfunctie contact met u opnemen, bijvoorbeeld als uw auto gereed is.

WAT IS EEN SERVICEPLAN?

In uw serviceplan worden autospecifieke richtlijnen en adviezen voor onderhoud gegenereerd. Een handig systeem die u herinnert aan deze richtlijnen en adviezen geeft via een notificatiebericht zonder verplichtingen.

KAN DE VORIGE EIGENAAR VAN DE AUTO DE ONDERHOUDSHISTORIE BLIJVEN INZIEN?

Nee, de app is gekoppeld aan een auto en is daarom alleen door de huidige auto-eigenaar in te zien.

WIE BETAALT DE APP?

Uw autobedrijf betaalt de app. Dat betekent dat u in de Google Play Store en App Store de app gratis kunt downloaden. Let op: voor het downloaden en het gebruik van de app heeft u een internetverbinding nodig.

WAT KOST HET DOWNLOADEN VAN DE APP?

Het downloaden van de app is gratis. De app kan gedownload worden op een smartphone en tablet. Voor het downloaden en het gebruik van de app heeft u een internetverbinding nodig.

WAT IS HET DIGITAL SERVICE RECORD?

Het Digital Service Record is een online database dat ervoor zorgt dat alle onderhoudsgegevens van uw auto worden opgeslagen. De omgeving is beveiligd en wordt door autobedrijven ingevoerd, zodat u de zekerheid heeft van nauwkeurige en betrouwbare informatie.

HET DIGITALE SERVICEBOEKJE VAN NU

Een onderhoudsboekje van de auto is een belangrijk document voor de consument waarin de onderhoudshistorie van de auto staat. Hierin schrijft de garage met de hand welk onderhoud of welke reparatie is uitgevoerd en de plaats en datum.

Daarnaast bewaren sommige mensen losse papieren en rekeningen van de auto, omdat deze informatie niet in het onderhoudsboekje verwerkt kan worden. Deze informatie is nu via  Autobedrijf Hoogeveen ook te verkrijgen in een handige App!

SERVICEBOOK

Tegenwoordig kan namelijk het onderhoud van uw auto ingevuld worden in een digitaal onderhoudsboekje. ServiceBook is het digitale onderhoudsboekje dat de automobilist het gemak van het papieren onderhoudsboekje aanbiedt met het comfort van nu.

DIGITAAL VULLEN

In ServiceBook wordt de informatie over onderhoud en reparatie door autobedrijven digitaal ingevuld. De autobezitter kan aan de hand van ServiceBook bewijzen dat de auto volgens fabrieksvoorschriften is onderhouden. Ideaal als de auto verkocht moet worden. Bij verkoop van de auto verhuist de informatie in ServiceBook naar de nieuwe eigenaar.

COMPLEET OVERZICHT ALTIJD BIJ DE HAND

Het voordeel voor u is dat het bestaande serviceboekje in een digitale vorm een compleet dossier wordt. Daardoor is er een duidelijk beeld van het onderhoud. De ServiceBook app is te verkrijgen bij Autobedrijf Hoogeveen.